H Á Z I G A Z D A | H A Z A I | K Ü L F Ö L D I


Marco Remus Nerven Records - Németország

1994-ben kezdődött dj karrerje. Kezdetben house-t játszott, de hamar rájött, hogy a hard chicago-i és detroit-i techno érdekesebb számára. Előszőr privát bulikon játszott Kelet-Németországban. Később, ahogy egyre népszerübb lett, az ország egész területéről érkeztek felkérések. Hamar felfedezték egyedi zenei képességét, amivel olyan nagy sikereket ért el közönségénél. Ma már Európa szinte összes nagy klubjában játszott: Stammheim Kassel, Tresor Berlin, U 60311 Frankfurt, Rohstofflager Zuerich, Awakening Rotterdam, Zulu Club Ausztriában és még sok más helyen. És persze minden nagy fesztiválon ott volt: Time Warp, Nature One, Sonne, Mond und Sterne, Love Parade...
1998-ban megalapította első lemezkiadó cégét, a "Nerven Records"-ot, majd a "Stereo 70" booking ügynökségét, melynek célja a fiatal tehetségek népszerűsítése. DJ. RUSH-al együtt több közös produkciót adtak ki: "Berlin Meets Chicago".
2002-ben fontos, újszerű célt tűzött ki maga elé: kísérletezve szórakoztatni a tömeget, sokkolni a partyzókat az újdonságokkal és a különleges technikai megoldásokkal.


Fellépései:

2007-05-13 - TECHNOGLADIATOR part2
2007-05-12 - TECHNOGLADIATOR part1
2006-10-14 - 5. Szülinapi Buli!