2007.05.12

TECHNOGLADIATOR part1


Marco Remus
Németország - Nerven Records

Szeka, Frost



Belépő: 1500,-

2007. Május 12-én egy igazi közönségkedvenc teszi ismét tiszteletét az Eldoradoban, aki nem más, mint Marco Remus. 1994-ben kezdődött dj karrerje. Kezdetben house-t játszott, de hamar rájött, hogy a hard chicago-i és detroit-i techno érdekesebb számára. Először privát bulikon játszott Kelet-Németországban.
Később, ahogy egyre népszerűbb lett, az ország egész területéről érkeztek felkérések.
Hamar felfedezték egyedi zenei képességét, amivel olyan nagy sikereket ért el közönségénél.
Ma már Európa szinte összes nagy klubjában játszott: Stammheim Kassel, Tresor Berlin, U 60311 Frankfurt, Rohstofflager Zuerich, Awakening Rotterdam, Zulu Club Ausztriában és még sok más helyen. És persze minden nagy fesztiválon ott volt: Time Warp, Nature One, Sonne, Mond und Sterne, Love Parade...
1998-ban megalapította első lemezkiadó cégét, a "Nerven Records"-ot, majd a "Stereo 70" booking ügynökségét, melynek célja a fiatal tehetségek népszerűsítése. DJ. RUSH-al együtt több közös produkciót adtak ki: "Berlin Meets Chicago".
2002-ben fontos, újszerű célt tűzött ki maga elé: kísérletezve szórakoztatni a tömeget, sokkolni a partyzókat az újdonságokkal és a különleges technikai megoldásokkal. Az éjszaka folyamán a két rezidens a jól megszokott dj páros, Szeka és Frost lesz. Szettjeikben hónapról-hónapra a klasszikus darabok mellett fellelhetők igazi újdonságok is, amikre a partyzok szívesen emlékeznek. Az italakciók és a táncoslányok természetesen most maradhatnak el. Az Eldo Team reméli, hogy ismét egy zeneileg és hangulatban mindenkinek tetsző éjszaka részesei lesznek a vendégek. Erre garanciát Marco Remus neve biztosít, aki már megjelenésében sem egy hétköznapi egyéniség. Mindenképp meg kell említeni, hogy eddigi két fellépése teltházat és felejthetetlen hangulatú partykat hozott. Tehát aki május 12-én egy jó buli részese szeretne lenni, annak mindenképp az Eldoradot ajánljuk.



2007.05.12 - TECHNOGLADIATOR part1