2007.07.14

SZEKA BIRTHDAY SPECIAL!


Budai
Egoist Records

Smith
Discordance Free Records

Grega
Techno Mission

Szeka, Frost



Belépő: 1000,-

2007. Július 14-én ismét feldübörögnek a hangszórók a Club Eldoradoban. Ezen az éjszakán a Club egyik rezidense, dj Szeka ünnepli születésnapját és ebből az alkalomból a buli a Szeka Birtdhay Special elnevezést kapta.
Dj Szeka már 5 éve a club rezidense és ez alatt az 5 év alatt számos felejthetetlen buli részese lehetett a Club Eldoradoban. Az éjszaka folyamán természetesen Szeka és Frost mellett vendég dj-k is érkeznek, hogy egy emlékezetes partyt varázsoljanak a közönségnek. Az egyik fellépő Dj Budai aki nem szorul bemutatásra.
Magyarország talán legismertebb lemezlovasa az elmúlt évtized folyamán mind a fiatalabb, mind az idősebb klubarcok körében elismerést vívott ki. A folyamatosan mosolygó, haladó zenei ízlésű DJ nem véletlenül tart ott, ahol. Július 14-én Budai mellett Smith és Grega is tiszteletét teszi az Eldoradoban. Igazából őket sem kell már nagyon bemutatni. Mindkettőjükről elmondható, hogy közönség kedvencnek számítanak az Eldoradoban.
Ezen az éjszakán a hangulat fokozása érdekében ismét csinos táncos lányokkal találkozhatunk. Természetesen az italakciók sem maradhatnak el. A feltételek tehát adottak, hogy aki Július 14-én az Eldoradot választja az egy jó buli részese legyen.


2007.07.14 - SZEKA BIRTHDAY SPECIAL!