2007.06.16

Nyárnyitó Megaparty


Pet Duo
Brazília - Kne'Deep

Szeka, Frost



Belépő: 1500,-

2007. június 16-án a világ leghíresebb techno párosa a Pet Duo, napra pontosan egy évvel tavalyi fellépésüket követően, immár másodjára a békéscsabai Club Eldorado vendége lesz. Pet Duo. Ez az a név amely hallatán, minden elektronikus
zene kedvelőjének, az jut az eszébe, hogy őket látni, hallani kell. És most itt az alkalom, ugyanis ezen az éjszakán a megye legszínvolasabb klubjába látogatnak el, hogy 2 keverő, 4 lemezjátszós felállásukkal kápráztassák el az Eldorado közönségét.
Ana Luisa Gelfei és David Merlino 1994-ben találkozott a Hell Klubban, ez a hely legendássá vált
a Sao Paulo underground “vérvonalában”. Megismerkedésük után nem sokkal itt tartották meg esküvőjüket is. Az Orypabu Rave-en, 1997-ben játszottak először közönség előtt. Két évnyi kemény munka után megkapták az egyik vezető Brazil Techno club az “A Lôcá”-ban. Már ez az év hatalmas elismerést hozott számukra.
A pénteki “A Lôcá” fantasztikus bulik elismeréseként elnyerték “Az év residentje” címet, amit minden évben a latin amerikai zenei újságok szavazatai alapján a legsikeresebb, legígéretesebb DJ-nek ítélnek oda.
2000-ben a PET Duo meghívást kapott Londonba, ahol Chris Liberator, Guy McAffer, Gaetano Parisio,a DDR és Gizelle mellett Antiworld és Remix bulikon játszottak. Ekkor figyeltek fel rá a Red Bull Zeneakadémia szervezői… A következő évben már postázták is a meghívót a PET Duo részére. Kiváltságos helyzetben érezhették magukat Davidék, hiszen mindössze 1600-an vehettek részt ezen az eseményen. (Egytől egyig fiatal tehetség, a világ minden tájáról.)
Még ebben az évben beindították saját parti-sorozatukat Brazíliában,
olyan neves vendégekkel, mint D.A.V.E, Marco Bailey, Christian Varela. 2002-ben
Dj Rush felkérte őket, lépjenek fel vele európai turnéján. Ez bizonyította,
megérte mindent feladni és csak a zenére kocentrálni hosszú éveken keresztül.
A turné során Málta, Ausztria, Németország valamint Luxemburg után következett Spanyolország. Ekkorra a PET Duo már nemcsak Rush-t, hanem Christian Varelat is kísérték.
Mindezen meghívások előrevetítették a páros növekvő sikerét.
A PET Duo DJ-ként nemcsak technikai tudásukkal, hanem karizmájukkal, attitűdjükkel szereztek egy erős rajongó bázist.
Hatalmas bizalom, eltökéltség, kitartás és egyedülálló tehetség kellett, hogy elismert és a DJ-k körében is elfogadott techno “terjesztőkké” váljanak… Mixeikben érezhető a funky-s véna, de ettől függetlenül zenéjük kemény techno tud maradni…
Ezen felül sikeresen megszelídítették a 2mixer-4lemezjátszó felállást, így válhatott a PET Duo szinonimájává a “tökéletes összhang”!
A bulira a belépő 23:00-ig 1500 Ft lesz, ami jelképes összegnek mondható a mai belépőárakat figyelembe véve. A szervezők az ajtóban való hosszas sorban állás elkerülése érdekében, arra kéri a vendégeit, hogy minél hamarabb érkezzenek ezen az éjszakán. A bulit természetesen most is csinos táncoslányok és italakciók színesítik.
2006. június 16-án, tehát minden elektronikus zene kedvelőjének az Eldoradoban a helye és ez nem is lehet vitás, ezt a line up-ot tekintve.



2007.06.16 - Nyárnyitó Megaparty