H Á Z I G A Z D A | H A Z A I | K Ü L F Ö L D I


Veztax - Szlovénia

A Techno-fan létezik, Veztax hirtelen reagált Szlovéniai elektronikus zenei színtérnek az eseményeire. Mint a legtöbb zeneimádó, nézőként kezdte, követve az események fejlődését egészen 1994 Decemberéig, amikor azt érezte, hogy itt az ideje hozzájárulni a saját gondolataival, lényével ehhez. Elkezdett partikat szervezni. Mindig kereste az új kihívásokat, Amszterdamba költözött három évre, hogy folytassa a promo partijait. Itt szintén szervezett egyéni partikat - most világhíres – szlovén Dj-kkel, mint Dj Umek, Dj Valentino Kanzyani és sokan mások.

1997-ben jutott két lemezlejátszóhoz. Ennek a bandának a neve volt az, hogy Vestax, ami ( az „s” betűt lecserélte „z”-re ) már egy jó Dj névnek hangzott. A pörgő rekordoktól vált igazán lelkessé és gyakori vendég Dj lett a Kranj-i Jazz Club-ban, Szlovéniában. Később egy évig volt a rezidense az U-Bahn Clubnak. Kombinálta a lenyűgözőségét a választékos vinyl-jeivel, a DJ készségei európai klubokon keresztül kövezték ki az útját (Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Ausztria, Hollandia, Írország, Spanyolország, , stb) .

Játszott világhírű DJ-kkel DJ Umeket beleértve Luke Slater, DJ Rush, Damon Wild, Jeff Mills, Blue Peter, Misjah, Valentino Kanzyani, Jesco Schuck, Miss Yetti stb. Ő Dj-skedett minden nagyobb partin (Szlovéniában). A megmaradó kiváló partikon, mint alkotó és szervező egymagában vett részt, olyan találkozóhelyeken, mint a Fort Bourgignont (Horvátország), Underground Connection (MB), Contrast (Unec), stb. Jobban szereti a klubok meghittségét (amelyik 500 embernél többet nem tud befogadni) mint a nagy ráktárépület látványosságát, mindazonáltal a helyek választása nem tesz különbséget a játékában. Hisz a set-jeiben, amik Tribal Technot tartalmaznak egy kis Tech-House-os közjátékkal ízesítve, legjobb dolgozni a kisebb klubközönségekkel lehet. Ilyen környezetben tud csinálni egy eredetibb kapcsolatot az emberekkel.


Fellépései:

2007-04-14 - Party Night