H Á Z I G A Z D A | H A Z A I | K Ü L F Ö L D I


Misa Salacova Kne'Deep - Csehország

Miután több évig látogatott olyan nagy eseményeket, mint az Apocalypsa, Orion Hall, BassBlaster, úgy érezte nemcsak tánccal tudná kifejezni érzéseit. Több utat tett Londonba, ahol hasonló partikat bulizott, majd Csehországba visszatérve nekikezdett Dj karrierjének kiépítéséhez. Megkérte két barátját, akik aktívan zenéltek, hogy engedjék őt is a keverőhöz, megtapasztalni mit is jelent a party főszereplőjének lenni… Annyira élvezte ezeket a fellépéseket, hogy minden szabadidejét a dizskózásnak fogja szentelni… (bár sikeres modell-karrrierje miatt nem volt túl sok „üresjárat” az életében)
Ezután a prágai Naif Club-ban kezdett el dolgozni, ahol gyakran kapott lehetőséget, hogy egy-egy buliban feltegye a lemezeit… Eközben belépett a Depo9 booking irodához, ami a közvélemény szerint a „tartalékosoké” volt. Az első hivatalos fellépését a huszadik szülinapjával együtt ünnepelte 2002 november 22.-én a Naif Club-ban. A vártnál is lelkesebb fogadtatás hatására a klub rezidens dj-je lett, és a hirtelen jött népszerüségét kihasználva egy saját estet is kapott, ahol nemzetközi top dj-knek melegítette elő a közönséget. Ezután folyamatosan jöttek a munkák, így gyorsan tudta tökéletesíteni technikáját és újabbnál újabb tapasztalatokat gyüjtött. 2003-ban, már több élő rádiós szereplésen és partisorozaton túlesve, kialakította egyéni, „Michaelás” hangzásvilágát… Retro bootlegek egy kis elektro hangzással megfüszerezve. Egyre nagyobb figyelmet szentel neki a média, a RAVE magazin címlapjára is felkerült és egy négyoldalas riporttal együtt… A második legnagyobb európai elektronikus magazin az Xmag is nagyon pozitívan nyilatkozott róla és mixelési technikájának fejlődéséről!
Még abban az évben szakított addigi booking irodájával, hogy szabadon fejlődjön, szárnyaljon egy olyan autentikus stílus felé, amelyben az elektrot megpezsdíti egy kis vokállal, a hard beatet pedig egy kis gitár szólóval Az egyik legnagyobb cseh zenei fesztiválon, a brno-i Apokalypsa-n a retro színpadot erősítette Dj Jerry-vel közösen. Sőt Michaela mixelte az esemény égisze alatt kiadott cd-t, amelyből több mint 5000 db kelt el a fesztiválon…
Jelenleg főleg Csehországban és Szlovákiában játszik, de gyakran kap meghívást Európa többi országába. Elkötelezettségének köszönhetően ma már producerként is megállja a helyét és képes zeneileg megvalósítani elképzeléseit. 2004-ben az összes nagyobb szabadtéri fesztiválon játszott Csehországban, s közben az Xmag gondozásában megjelentette a cd-jét. 2004 juliusától a party Kingdom rezidense lett. Prágán kívül Brnoban játszik rendszeresen, ezenkívül a szlovák Ministry of Soundban, a litván Héliosban, a dán Schhhh-ben valamint több belga és német városban fellépett.
Mellesleg modell karrierjét sem hanyagolta el… 2000-ben ő lett „Miss Csehország” és „Miss Photogenic World”….


Fellépései:

2007-03-17 - Hard Girl