H Á Z I G A Z D A | H A Z A I | K Ü L F Ö L D I


Hlásznyik Csaba Rádió Partymixere - Magyarország

Békéscsabán születtem. Naggggyyyon régen. :)

Disco
A disco-zás és a dj-k munkája régóta foglalkoztat. Az első suli-bulikat még önképző amatőrök módjára oldottuk meg, de teljes erőbedobással, lelkesedéssel. Az első komoly kihívást a dombegyházi Club Caribic jelentette, ahol 2x is voltam residens, egyszer bő fél évig, majd másodjára 10 hónapig. Közben több vidéki disco-ban is megfordultam, általában minimum fél évet töltöttem 1 helyen, úgy érzem, a közönség az első percben elfogad. Residens voltam az orosházi Bástya Club-ban, a békéscsabai Music Garden-ben, de voltam az újkígyósi Ibiza Dance Club vendég dj-je is, ahol kb. 1000 ember fülébe játszottam.

2002 nyarától Békés Megye nagyobb disco-iban játszottam rendszeresen (Eldorado, Békéscsaba ; Energy, Újkígyós ; Twister, Mezőkovácsháza)

2003. február 15-től 2005. február 12-ig minden pénteken és szombaton a békéscsbai Arizónában (Békéscsaba, Kaznincy - Őr utca sarok. A volt Trencsén étterem.) játszottam a nosztalgia sláger zenéket. Nagyon bejött az embereknek. Hétről-hétre tisztes tömeg fordult meg nálunk. (Heti 1000-1200 ember. :)

Majd 2005. február 18-tól már új helyen, a Rolling Rock hátsó termében üzemelt az Arizona. Ezen a helyen a vezetési elvekkel nem értettem egyet, ezért búcsút intettem a helynek. Az utolsó bulim 2005. május 28-án volt.

2005. június 11-től a Club Rio-ban játszom minden szombaton. Ennek a váltásnak köszönhetően ismét beindult az élet a Rio-ban, a megye egyik legbulisabb disco-jában. :)

2006. július 1-étől újra megnyitotta a kapuit az Arizona Disco, Békéscsabán. Ennek péntek-szombati rezidenciáját 2007. február 2-ig láttam el.

Még ugyanebben az évben, 2006-ban egy új bulisorozattal látogattam el a környék disco-iba. (Club Eldorado ; Club Babylon ; stb.)

2007. február 9-én, pénteken nyitotta volna meg kapuit a PartyZona Disco, melynek rezidense lennék. Ám a konkurencia áldásos tevékenysége miatt a club nyitását el kellett halasztani. Így most több helyen is találkozhattok majd velem.

Rendezvények
A Csaba Rádió napján 2001-ben majd 5000 embernek zenéltem. Rádiónk napját 2002-ben és 2003-ban is megtartottuk, ahol szintén dj-ként tevékenykedtem.

2004-ben a békéscsabai Pallasz Parádé öt lemezlovasának egyikeként végigördülhettem Békéscsaba utcáin. Majd a 2006-os Pallasz Parádé Békéscsabán és Orosházán megrendezett felvonulásán is játszhattam.

Zenéltem még jó néhány falunapon, iskolai rendezvényen, vezettem ezeket, műsorvezetőként is, csakúgy, mint pár erős ember versenyen, de vezettem az Arany Ászok játékát is többek között a Békéscsaba - FTC labdarúgómérkőzésden is, amire 15.000 ember látogatott el.

Rádió
1996-tól az Alföld Rádió (Békéscsaba, Fm 104 MHz) és a Róna Rádió (Békéscsaba, Fm 88.9 MHz) zenei szerkesztője voltam, mindkét rádió megszűnéséig. Majd amikor az Alföld Rádió műsoridejét átvette a Csaba Rádió, ők hívtak át magukhoz. Azóta az ő stábjukat erősítem. Több, mint 5 éve forognak Party-mixeim a 104-en. Emellett több sikeres szombat délelőtti műsort vezettem Debreczeni Icu-val, s szolgáltattam a zenét is hozzá. :)

Csak úgy
Élvezem a zenét, a disco-zást, szeretem szórakoztatni az embereket.
"Add meg, mi a népnek kell! Cirkuszt s kenyeret!" (Július Cézár)
Tőlem a cirkuszt megkapják! :)

Soha nem iszom alkoholt, nem dohányzom, és nem narkózom.
S ez nem elvi kérdés, egyszerűen csak nincs rá ingerenciám. :)

Ellenben szeretem a jó ételeket, ha lehet, akkor inkább szójából készült finomságokat fogyasztom, mintsem húsfélékből készülteket. Szeretek újabb, általam ismeretlen ízeket is kipróbálni. A desszerteknek sem nagyon tudok ellenállni. Szeretem a joghurtokat, tejből készült nyalánkságokat, jégrémeket, fagylaltokat, süteményeket és szinte mindent, ebben a kategóriában. :)
Van még más élvezeti cikk is a földön? :)


Fellépései:

2007-04-27 - Eldorado Pub
2007-04-07 - Discocircus
2006-10-07 - Party-Mix Night!