H Á Z I G A Z D A | H A Z A I | K Ü L F Ö L D I


Cave Spilo Records - Norvégia

Cave 1998-ban kezdte a Dj-szakmát. és már egy év múlva folyamatosan játszott klubbokban és rendezvényeken.
Stílusa folyamatosan formálódott azzá, ami most jellemzi. Egy olyan három lemezjátszós technovirtuózt láthatunk a pultban, aki nagy hangsúlyt fektet a speciális effektekre és tribal alapú, pörgős technót játszik.
2001-től techno számokat jelentet meg Ben Sims labeljénél, az Ingoma-nál. A Carne Levale EP hatalmas siker lett, miután a Street carnival nevü számot olyan nagy nevek is játszották szettjeikben, mint Carl Cox, Chris Liebing, Adam Bayer, Umek, Marco Bailey vagy épp Dj Tiesto, Judge Jules, Mauro Picotto.
Nemsokkal ezután jöttek a Street Carnival feldolgozások, amik még nagyobb sikert arattak. 2003-ban az egyik ilyen feldolgozás az Innercity 2003 nevü amszterdami buli himnusza lett. 2004-ben pedig megjelentette a londoni Hydrophonic labelnél a második albumot, The Carima címmel. amelyről a Cave-Carima lett a legsikeresebb.
Azóta rengeteg kislemezt jelentetett meg az Intecnél (Carl Cox labelje), a Primevilnél, Ingománál, vagy épp a Wet Music-nál.
2005-ben elindította saját labeljét, a Spilo Recordsot, ahol ebben az évben már olyan nagy nevekkel fog kijönni, mint Ben Sims, Marco Nastic, Bryan Cox, Felipe vagy Nicolas Bacher.

Manapság Cave rengeteget vendégszerepel szerte a világon dj-szettjeivel és live-actjeivel.. Már több mint 40 országban járt a Föld öt kontinensén. például Japánban, Ausztráliában, Braziliában, Venezuelában, stb.
Hallgass bele szettjébe vagy épp live actjébe, és megtapasztalod milyen stílusosan tálalja a kemény ütemmel tarkított, ütősökre épülő zenéket. Mindezt azért, hogy a hallgatóságnak minél különlegesebb élményt nyújtson!!!!


Fellépései:

2006-12-16 - Spilo Records