H Á Z I G A Z D A | H A Z A I | K Ü L F Ö L D I


Marco Nastic Teenager Techno Punks - Jugoszlávia

Hazájában az abszolút No.1-nek számít! Marco egy igazi virtuóz, csaknem Chris Liebing vagy Marco Carola ügyességével kezeli a 3 lemezjátszót. Bár még igen fiatal, csak nemrég töltötte be a 20-ik életévét. Már hazájában és a környező országokban jelentős hírnévre tett szert! Tudását olyan művészek is elismerik, mint Umek és Valentino Kanzyani, akik lemezkiadócégénél hamarosan a saját szerzeményei is kiadásra kerülnek.
A belgrádi születésü művész a polgárháború ideje alatt lopta be magát a jugoszláv közönség szívébe, mikor Belgrád bombázására fittyet hányva pakolta fel a lemezeket a klub-ban, melytől alig 2-300 méterre csapódtak be a NATO lövedékek. Játszott már Németországban, Szlovákiában, Csehországban, Horvátországban, Bulgáriában, Slovéniában és most a Hyperspace és a Flört után a nőnapi buli speciális vendége volt az M 47-ben, majd nálunk is megfordult.
Zenei stílusa 100% techno, aki szereti a dinamikus technót és értékeli a 3 lemezjátszó használatának nehézségeit, annak Marco biztos tettszett amit művelt.


Fellépései: