H Á Z I G A Z D A | H A Z A I | K Ü L F Ö L D I


Misjah Mankind - Hollandia

1995 óta világszerte elismert DJ, melyet betudhat 3 lemezjátszós szetteknek. DJ-ként minimál-, kemény-technot, funky-t és pumpálósakat játszik.
Különböző országokban játtszott már, mint: Németország, Hollandia, Málta, Spanyolország, Franciaország, Macedónia, Belgium, Finnország, Ausztria, Skócia, Jugoszlávia, Chile, Brazília, Kolumbia, India, Luxembourg, Szlovákia, Dánia, Anglia, Kanada, Ausztrália, Oroszország, Portugália, Olaszország, Szlovénia, Írország, Svédország, Norvégia, Bulgária, Lengyelország, Japán, Egyesült államok, és persze kis hazánk: Magyarország.
Misjah gyermekkori álma volt, hogy zenéket csináljon, és játszhassa azokat közönség előtt. Fiatalon az Africa Bambaataa-t, Grandmaster Flash-t, Kraftwerk-et, Herbie Hancock-ot, stb. hallgatott. Mindent megtett, hogy megvalósítsa álmát. Több dolgát is eladta, majd 16-dik születésnapján megvette első két lemezjátszóját! Majd továbbiakban hétvégi munkákból spórolt egy sampler-re, egy billentyűzetre, és egy szekvencia gépre. Ezekkel az eszközökkel már lehetősége volt létrehozni első művét a "Dyewitness"-t.
2001-ben új kiadót, és booking-ot alapított, melyet ReRun névvel illetett meg. A booking techno dj-k leszervezésével foglalkozik, mint: Glenn Wilson, Trevor Rockcliffe, Damon Wild.
2001-2003 megjelentetett lemezei: Zync, Mankind, Zync Grooves, Jericho, Pocket.
A kiadóval azonban gondok voltak, így a lemezkiadás szünetel, de Misjah azon van, hogy mihamarabb újra elindulhasson, azonban addíg más kiadóknál adatja ki lemezeit, tehát tartsd nyitva a szemed, és fülelj jól...


Fellépései:

2006-08-12 - Rerun