H Á Z I G A Z D A | H A Z A I | K Ü L F Ö L D I


Dejan Milicevic Teenager Techno Punks - Jugoszlávia

Belgrádi születésű, fiatal virtuóz. Már 10 éve áll a lemezjátszók mögött, így Marco Carola vagy Chris Liebing-hez hasonló ügyességgel kezeli a 3 lemezjátszót. Tudását olyan lemzlovasok is elismerik, mint Valentino Kanzyani vagy Umek (a két szlovén származású mára már világhírű dj és producer).
A Teenager Techno Punks formációt barátjával és kollegájával a szintén belgrádi Marco Nastic-al hozták létre, amelyhez később csatlakozott Milos Pavlovics is. Marco és Dejan hazájukban abszolut elismerésnek örvendenek és természetesen minden hazai rendezvény állandó vendégei, emellett rengeteg fellépést kapnak pl.: Yugoslavia (Szabadka - Trench Town, Belgrad, Novi Sad, Lifka Club), Németország (Köln, Berlin), Magyarország (MAYDAY - Budapest)... stb.
Marco és Dejan egyidőben a dj-zéssel saját zenéik elkészítésével is foglalkoznak, melyek a szlovén Recycled Loops valamint az osztrák-magyar TITANIUM RECORDINGS gondozásában fognak megjelenni.
Dejan zenei stílusa 100% techno, így aki szereti a dinamikus techno-t és értékeli a 3 lemezjátszóról mixelés nehézségeit, annak mindenbizonnyal maradandó élményt nyújtott szettje.


Fellépései:

2006-11-18 - Recon Warriors