H Á Z I G A Z D A | H A Z A I | K Ü L F Ö L D I


Diana D'Rouz ide jon a booking - Lengyelország

100%-ban nő! Cselesen és finoman nyeri meg magának az embereket. Kemény és energikus technot játszik, szinte összerogyásig hajszolja vele közönségét. A zenét először a táncparketten fedezte fel magának, hosszú, vad buliknak vált részesévé.
Hamarosan eldöntötte, vesz magának egy komplett dj felszerelést és megpróbálkozik a zenéléssel. Ha a fiúknak is megy? Amszterdamban kezdődött karrierje, innen a paradicsom-szigetre: Ibizára került, ahol igazán "vaddá válhatott". Vasárnaponként a KM5 Club rezidense lett, a Pacha-ban és az Amnesia-ban is rendszeresen játszott. Minden nyáron visszatér ide meghódítani a sziget vendégeit.
A kimerítő spanyol szezon után visszatért Lengyelországba. Az itteni pezsgő, változékony és még frissen kialakuló zenei és klubélet nagyon inspiráló volt számára. Megalapította saját ügynökségét, a Flying House Commmunications-t, és elindította parti-sorozatait országszerte, spanyol és holland dj-k vendégszerepléseivel. (Paul van Dyk, Sven Vath, Carl Cox, Rush, stb.) Két évvel ezelőtt részt vett a lengyel MAYDAY-n, ez lett élete egyik legemlékezetesebb partija, 12 ezer ember előtt játszhatott. Azóta rezidensként működik közre ezeken a bulikon. Ebben az évben pedig a magyar MAYDAY-en képviselte Lengyelországot.


Fellépései:

2006-03-11 - Mystic!
2005-02-12 - Opening Party!